Diensten

Op maat

Tevens biedt VastgoedStyling Twente de mogelijkheid om voor elk budget een passende oplossing te vinden, zodat de woning optimaal gepresenteerd kan worden op de website van de makelaar. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op.

Lees meer

Woningfotografie

Nadat de woning verkoopgereed is gemaakt, kan VastgoedStyling Twente de inrichting fotograferen. Sterke sfeerfoto’s trekken immers veel kijkers aan en verhogen daarmee de kans op verkoop aanzienlijk. U ontvangt hierbij een USB stick met 25 digitaal bewerkte foto’s die perfect zijn voor makelaars-websites, Funda, en verkoopbrochures.

Lees meer

Organizing Services

Voor een snelle verkoop van uw huis, is het van essentieel belang dat het huis netjes is opgeruimd. VastgoedStyling Twente helpt u hierbij, door samen door uw spullen te gaan, deze te verdelen in categorieën en zo te kijken wat er eventueel weg kan. Naast het feit dat dit de verkoop bevorderd, is het ook […]

Lees meer

Geld terug krijgen!

Indien u na de verkoop van uw woning weer een nieuwe woning koopt, kunt u alle gemaakte verkoopkosten (dus ook de kosten voor verkoopstyling) van de overwaarde aftrekken. Wilt u precies weten hoe dit werkt en wat uw voordeel is? Vraag het uw hypotheekadviseur!

Lees meer

Contact

Stuur hier direct een email

t: +31 (0)6 23 65 71 04
e: info@vastgoedstylingtwente.nl
w: http://www.vastgoedstylingtwente.nl
© Copyright 2017 - VastgoedStyling Twente